Додик подржао Рељићеву кандидатуру за начелника Козарске Дубице

04.09.2016 Вијести из кампање

Додик је вечерас учествовао на предизборном скупу ове странке у Драксенићу, у општини Козарска Дубица, на којем је подржао кандидатуру и планове Раденка Рељића за начелника ове општине и кандидатску листу СНСД-а.

„Дошао сам овдје као предсједник Републике и странке да подржим кандидатуру Раденка Рељића за начелника Козарске Дубице јер желим да кажем да стојим иза његових планова и да сам спреман да са њим заједно и кандидатском листом СНСД-а, коју предводи Јовица Шуман учиним све како бисмо дали нову димензију развоја овом дивном мјесту“, рекао је Додик.

Он је додао да су у Козарској Дубици у претходном периоду остварена знатна улагања Владе Републике Српске, посредством многих капиталних пројеката.

„Дубица сигурно не би данас изгледала овако добро да није било великих инфраструктурних пројеката власти, чак и у условима када СНСД овдје није био на власти“, нагласио је Додик.

На предизборном скупу СНСД-а у Драксенићу вечерас је представљена кандидатска листа ове странке за Скупштину општине Козарска Дубица, на чијем је челу предсједник Општинског одбора СНСД-а Јовица Шуман, те програм кандидата за начелника општине Раденка Рељића, чију кандатуру подржавају ДНС и СП.

Скупу је присуствовао велики број чланова и симпатизера странке.

Фото глаерија

[widgetkit id=“34″]

Архива