Додик: Подршка одборничкој листи СНСД-а у Приједору

19.09.2016 Вијести из кампање

„Овдје сам у Приједору да подржим СНСД-ову листу за Скупштину града Приједора и да подржимо заједничког кандидата за градоначелника Миленка Ђаковића, јер цијенимо да је најбољи избор у овом тренутку у овом граду како би наставили континуитет добре сарадње власти, односно институција Владе Републике Српске, са овим градом“, рекао је Додик на трибини у Спортској дворани „Младост“ гдје се окупило више од хиљаду присталица ове странке.

Он је додао да СНСД и Приједор имају дугу историју добрих односа.

„СНСД је овдје важан политички фактор и вјерујем да то људи препознају и да ће подржати одборничку листу за Драгом Тадићем на челу и да ће обезбиједити побједу СНСД-у што се тиче одборничког састава. Вјерујем да ћемо моћи заједно са другим нашим коалиционим партнерима да имамо такве политичке односе који ће ићи за тим да стабилизују овај град и пруже додатну димензију развоја која је потребна,а прије свега запошљавање“, нагласио је Додик.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Приједора Драго Тадић истакао је да је СНСД у Приједору од 2000. године учествује у власти и од тада је пуно учињено у Приједору.

„Ми имамо пројекте за даљи развој града, а оно што је најважније је да ћемо све учинити да се у граду запосли више људи, дакле приоритет у Приједору ће бити запошљавање“, поручио је Тадић.

На централној трибини СНСД- а у Приједору, на којој су представљени кандидати за одборнике у Скупштини града, присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

Фото галерија:

[widgetkit id=“62″]

Архива