Додик: Направићемо боље Шипово

18.09.2016 Вијести из кампање

„Шипово је доказ да Савез за промјене не значи напредак већ суноврат, ви то најбоље осјећате. Зауставили сте развој, инфраструктуру и они који желе да се врате стази развоја, нека гласају за нашу листу, за дивне људе, остварене у својим пословима, који желе да овај град буде бољи“, рекао је Додик на трибини СНСД-а у Шипову.

Он је истакао да жели боље Шипово и да су резултати тамо гдје је СНСД.

„Хоћу да с вама направим боље Шипово, да оно буде одрживо, да има смисла, да направимо спортску дворану, да доведемо инвеститоре овдје и још много тога“, рекао је Додик.

Он је додао да је дошао да подржи кандидата СНСД-а за начелника општине Шипово Милана Ковача, као и кандидате за одборнике.

„Дошао сам да их подржим, да вас замолим да будемо поново тим и да идемо даље, они имају моју подршку и Шипово има моју подршку, дајте прилику да то покажем“, рекао је Додик.

Ковач је поручио грађанима Шипова да жели да буде начелник како би наставили заједно пројекте које су започели у периоду од 2008. до 2012. године.

„Урадићемо пројекат Лубово, спортску дворану, двадесет километара афалта у Шипову. Најјачи смо у производњи, требамо искористити пољопривредне ресурсе. Шипово је пуно ресурса“, истакао је Ковач.

Архива