Додик: Неопходна још једна побједа СНСД-а у Дервенти

12.09.2016 Вијести из кампање

„Дервента је био разорен и суморан град, а данас је сређен. Све функције града су оспособљене под вођством људи из СНСД-а и Милорада Симића, који је начелник већ неколико мандата“, рекао је Додик, који је вечерас присуствовао трибини Општинског одбора СНСД-а на којој је представљена одборничка листа од 34 кандидата, са носиоцем листе Радованом Пазуревићем.

Он је поручио да је неопходна још једна побједа СНСД-а у Дервенти, али и у осталим општинама Републике Српске, како би локалне заједнице наставиле да успјешно сарађују са Владом и другим институцијама Српске.

Трибини у Дервенти присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић која је истакла да је Дервента „просперитетно мјесто, понос и огледало Српске“.

„Хоћемо да свака локална заједница изгледа као Дервента, да буде снажна, те да наставимо сарадњу у наредном периоду“, каже Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за начелника Дервенте Милорад Симић навео је да у редовима ове странке нема корупције и крађе и да се треба сјетити како је Дервента изгледала прије 2004. године.

„То је био тамни вилајет, девастиране зграде, а погледајте гдје се данас налазимо. Са поносом о нама говоре. Имамо најнижу стопу незапослености, најмање смо задужени, привлачни смо за иностране инвеститоре. У овој години улажемо 13.000.000 КМ, а имамо и најмању администрацију“, нагласио је Симић.

Носилац листе СНСД-а Радован Пазуревић поручио је да Дервента корача сигурним корацима у још једну побједу јер тим ове странке зна шта хоће и на који начин ће да оствари оно што је замислио.

„И 2004. године имали смо визију о томе на који начин да радимо, посебно у времену када нисмо имали скупштинску већину. Да би успјели да градимо и радимо треба нам скупштинска већина и још једна побједа начелника Милорада Симића“, нагласио је Пазуревић.

Шеф Изборног штаба СНСД-а Игор Жунић рекао је да ова странка у Дервенти има листу кандидата која је спој младости и искуства.

Фото галерија:

[widgetkit id=“45″]

„Треба да ставимо печат на све што смо радили и да наставимо са новим циклусом изградње и напретка“, рекао је Жунић.

Трибини су, између осталих, присуствовали и функционери СНСД-а Зоран Тегелтија, Златан Клокић, Средоје Новић и Душан Петровић.

Архива