Додик: Не дам Републику Српску

03.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик и кандидат за начелника Осмака Зоран Николић

 

Милорад Додик: Највећи криминалац у БиХ је Високи представник

Највећи криминалац у БиХ је Високи представник који је кршио Дејтонски међународни споразум, међународне конвенције, Устав и законе.

Ми бранимо оно што је наше, бранимо Дејтонски споразум, Устав и законе и ми бранећи Дан државности Републике Српске немамо разлога за страх.

Позивам вас да 25. септембра изађете на Реферндум и подржите рођендан Републике Српске, 9. Јануар.

Ми морамо иматри куражи и воље да се супроставимо Сарајеву, међународним моћницима, Бакиру Изетбеговићу и групици послушника из Савеза за промјене. Ми бранимо наше легитимно право, јер ако укинете некоме рођендан тада укидате све.

Морамо одржати наше јединство и морамо знати бранити наше свете цољеве. Морамо разумјети гдје живимо и шта хоћемо. Не дам Републику Српску.

Морамо имати повјерење у Републику Српску и бити спремни и вољни да заједно радимо.Ја сам дошао да подржим Осмаке и желим да свима буде добро.

Зоран Николић је прави избор за Осмаке. Обећавам да ћемо са Зораном уредити центар и модернизовати и доградити постојеће путеве. Најбоља формула за развој је конекција начелника општине са институцијама Републике Српске. Морамо радити заједно.

Ви вашим гласом другог октобра одлучујете о својој будућности. Ако смо до сада у ову општину уложили шест милиона КМ, морамо у наредном периоду уложити још пет. Одлука је на вама и ја не сумњам у ваш прави избор.

Зоран Николић: Бићу начелник свих грађана

Увјерен сам у своју и побједу СНСД-а, јер је то у интересу Осмака. Ми испуњавамо дата обећања. Изградићемо клаоницу и хладњачу за откуп стоке и других пољопривредних производа. На тај начин ћемо омогућити развој пољопривредне производње и останак становништва на подручју општине Осмаци.

Влада Републике Српске је у ранијем периоду док је на власти био СНСД уложила за ову општину велика средства и то се итекако одразило на њен развој. Данас је дуг општине више од 800.000 КМ. Обећавам да ћемо тај дуг санирати и асфалтирати све путеве на подручју општине.

Помоћи ћемо субвенцијама и школовање студената и ђака и пружити социјалну подршку старијим и немоћним лицима.

Нашим програмом предвидјели смо да пружимо посебну пажњу борцима, а приоритет ће имати породице погинулих. За реализацију свих постављених циљева имам подршку Владе Републике Српске и бићу начелник свих грађана Осмака којима ћу сваки дан бити на услузи.

Архива