Додик: Грађани Добоја да подрже СНСД и Живковића

21.09.2016 Вијести из кампање

Додик је на предизборном скупу добојског СНСД-а истакао да Живковић има његово пуно повјерење које је доказано током рада у институцијама БиХ.

Он је у обраћању окупљеним грађанима истакао да СНСД стратешки развија Републику Српску и да Добој има кључни стратешки, комуникациони и безбједносни значај у Републици Српској.

Додик је подсјетио да је СНСД заслужан за реализацију крупних инфраструктурних радова, између осталих, ауто-пут Добој – Бањалука, те изградњу Термоелектране „Станари“. Он је додао да новоизграђена термоелектрана обезбјеђује стратешки развој регије.

Додик је најавио наставак започетих и реализацију нових пројеката на подручју Добоја као што су изградња нове болнице, спортске дворане, али и друге, које ће иницирати и спровести нова власт у Добоју на челу са СНСД-ом.

Он је напоменуо да је актуелна политика СДС-а на челу са садашњим градоначелником Обреном Петровићем погубна, издајничка и у уској вези са политиком бошњачког Сарајева, што ће, сматра, показати и резултати референдума у овом граду.

Додик је поручио да више неће бити спекулација да добојски СНСД формира коалиционе односе са СДС-ом који се однародио и нема додирне тачке са оним из деведесетих година 20. вијека.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Милорад Живковић позвао је грађане да изађу на изборе и гласају за пријеко потребне промјене у овом граду.

Архива