Додик: Дарко Томаш најбоља понуда за општину Прњавор

11.09.2016 Вијести из кампање

Додик, који је присуствовао централном митингу странке у Прњавору, изразио је увјерење да ће Томаш, који је већ обављао функцију начелника општине, на најбољи могући начин вратити добар имиџ локалној заједници у смислу пословне активности и запошљавања.

„СНСД у Прњавору излази на октобарске избор с образом, јер смо овдје урадили много тога што је било потребно да се боље живи и да овај град има шансу“, истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Дарко Томаш сматра да је дошло вријеме да се изврши промјена власти и да Прњавор треба „узети од људи и идеја који га враћају у деведесете године и окренути будућности“.

„СДС је имала шансу у протекле четири године и показало се да неке промјене, као што је била та 2012. године, знају ићи у негативном смјеру. Увјерен сам у побједу 2. октобра, да ћемо Прњавор вратити грађанима, да ћемо га отворити за све развојне пројекте и Владе Републике Српске и свих других институција“, рекао је Томаш.

Жељко Симић, носилац листе СНСД-а за Скупштину општине, каже да је на терену евидентна велика подршка грађана плановима и циљевима политичке платформе ове странке.

„Атмосфера на нашим скуповима, и овом данас и неким претходним, а вјерујем и будућим, даје снагу и наду СНСД-у да је 2. октобра побједник. Већ 3. октобра правићемо планове за снажнији, јачи, бољи Прњавор“, рекао је Симић.

На централном митингу СНСД-а у Прњавору на којем су представљени кандидати за октобарске изборе, поред чланова, симпатизера и грађана Прњавора присуствовали су и највиши функционери странке, те коалициони партнери.

Архива