Додик: Од порушеног града до једне од најуспјешнијих локалних заједница

30.09.2016 Вијести из кампање

Додик је истакао да је СНСД у Мркоњић Граду, заједно са народом, од једног порушеног и демолираног града учинио да је он потпуно обновљен и да је на путу успјеха и развоја.
Он је навео да је дошао у Мркоњић Град да подржи Дивну Аничић, кандидата СНСД-а за начелника општине.
„Дошао сам да подржим Дивну, која је један од СНСД-ових најуспјешнијих начелника, да добије још једном повјерење народа“, рекао је Додик и додао да тамо гдје нема успјешне политике, нема ни успјешног народа.
Аничићева је нагласила да Мркоњић Град постаје примјер снажне општине са развијеном привредом и са планом развоја.
„Број запослених се повећава и то је најважније, а и даље ћемо се борити за нова радна мјеста“, рекла је Аничићева.
Предсједник Општинског одбора СНСД-а Мркоњић Града Зоран Тегелтија је поручио својим суграђанима да је пун самопоуздања и поноса због оног што је Аничићева направила у овом граду.
„Поносан сам што је помогла и оспособила многе наше привредне колективе, због тога шо је успјела да стигне до најудаљенијег засеока гдје је требала вода или пут“, рекао је Тегелтија.
Он је додао да су кандидати СНСД-а за одборнике људи пуни енергије, снаге и поуздања, остварени и професионално и политички.
„Ово нису обични локални избори, ово су избори у којима бирате између политике Републике Српске у Бањалуци и издајничке политике у Сарајеву. Глас за СНСД је глас за Српску, за наш град“, поручио је Тегелтија.
Носилац листе СНСД-а за одборнике Крстан Томић рекао је да Мркоњић Град са политиком СНСД-а од 2004. године, од када су први пут побиједили на локалним изборима, изгледа другачије.
„Ријешили смо бројне проблеме захваљујући доброј сарадњи локалне власти са Владом Српске. Имамо уређен Мркоњић, асфалтиране локалне путеве, изграђене водоводе и канализцаиону мрежу, обновљене школе, вјерске објекте, значајно смо улагали у привредни сектор, створени су услови за стране инвестиције“, закључио је Томић.

Архива