Додик: Без адекватне политике нема ни развоја

04.09.2016 Вијести из кампање

„Политика је кључна за сваку средину. Дошао сам да вам кажем да је ова листа потребна и вама и мени. Пред нама је обавеза да штитимо и бранимо Републику Српску. Показали смо у немогућим условима овдје у Рибнику да можемо да улажемо и улагали смо. Морате имати политику која може да вуче ову средину напријед“, истакао је Додик на трибини, на којој су представљени кандидати СНСД-а за одборнике у локалној скупштини.

Додик је рекао да они који хоће да раде са њим у будућности морају да буду народни директори и начелници.

„Требају ми људи који хоће да раде, који хоће да буд тим. Дошао сам да вам кажем да је Република Српска у сигурним рукама. Српска је вратила своје достојанство. Увијек сам бранио наш народ, национални интерес и Републику Српску“, нагласио је Додик.

Носилац одборничке листе СНСД-а у Рибнику Душко Дакић позвао је грађане да изађу на изборе и подрже СНСД, као и кандидата Социјалистичке партије за начелника општине Раденка Бањца.

„Урадили смо много, али нисмо завршили све што смо планирали. Учинићемо општину још бољом за живот свих нас. Пажњу и енергију ћемо усмјерити на развој пројеката који ће убрзати и повећати запосленост, социјалну сигурност. Приоритет ће нам бити оно што ће бити обезбиједити економску и сваку другу сигурност наших грађана“, истакао је Дакић.

Он је подсјетио да је Рибник док СНСД није био на власти у тој општини потресала финансијска и социјална криза, а привреда скоро да није постојала.

„Стабилизован је буџет општине и рјешавана су кључна питања за живот наших грађана“, рекао је Дакић, наводећи да су приоритети СНСД-а и раније били стабилан буџет, привредни сектор, борачке категорије, образовање, инфраструктурни развој.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Драган Војводић рекао је да је СНСД увијек имао слуха за рјешавање проблема и био у служби Рибника, те навео да је Влада Републике Српске предвођена СНСД-ом до сада уложила 15 милиона КМ у разне инфраструктурне пројекте у Рибнику.

„Добро вам је позната политика на челу са Милорадом Додиком која је бескомпромисна борба за економски јаку Српску. Радили смо и градили у договору са вама, а тако ће бити и убудуће. Борићемо се за политичку и економску стабилност Рибника, за стабилан буџет, стабилно Шумско газдинство, Дом здравља, за повољан привредни амбијент, запошљавање, стипендирање, за водоснабдијевање платоа Мањаче и Чађавице“, навео је Војводић.

Фото галерија

[widgetkit id=“32″]

Архива