Додик: Bјерујем у Зељковићеву побједу

07.09.2016 Вијести из кампање

Додик је рекао да долази „са образом“ у Челинац, општину која је у конекцији са институцијама Републике ријешила многе инфраструктурне проблеме.

„Изградио је најзначајније инфраструктурне објекте, спортску дворану, основне школе, Дом здравља, а након поплава уредили смо корито ријеке Врбање. Постоји још проблем у вези са обилазницом, а ово је екипа која зна на који начин то да ријеши“, рекао је Додик.

Он је на трибини СНСД-а мјештанима Челинца захвалио јер су дуго са СНСД-ом и што заједно кроз вријеме носе побједе.

Зељковић је рекао да је коалиција СНСД-ДНС-СП већ осам година са својим грађанима, те да сматра да је њихов претходни рад основа која ће привући гласаче.

„Уложили смо пуно рада и труда да поправимо живот сваком грађанину на подручју општине Челинац, од дјетета у вртићу до пензионера. Изградили смо много путне и водоводне инфраструктуре, водили рачуна о здравству, социјалној заштити, борачкој популацији и вјерујем да ће грађани то препознати и да ће нам дати још једну шансу“, поручио је Зељковић.

Скупу су присуствовали и предсједник Академије наука и умјетности Републике Српске Рајко Кузмановић, потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић, те друге угледне страначке личности.

Фото галерија

[widgetkit id=“37″]

Архива