Цвијановић: Прњавору потребна власт која зна да сарађује

30.09.2016 Вијести из кампање

„Апсолутно сам сигурна да су грађани препознали потребу да се овдје мијењају ствари набоље и да је ово политичка структура која то може да гарантује. Нама је потребан стабилан Прњавор који ће се развијати, а на челу са Дарком Томашем као начелником, са стабилном коалицијом, можемо остварити тај циљ“, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да ће Влада Републике Српске бити на услузи и Томашу и структурама које ће у Прњавору бити постављене након локалних избора.

„Неопходно је да имамо начелника који вуче напријед, који зна које су важности одређених пројеката, начелника који разумије да су Бањалука и институције Српске мјесто гдје се требају договарати многи добри послови за општину Прњавор“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат за начелника општине Дарко Томаш позвао је гласаче да изађу 2. октобра на изборе и дају подршку људима који могу много више урадити за Прњавор него што је био случај у протекле четири године.

„Увјерен сам у побједу СНСД-а, а вечерашња атмосфера у Илови то и доказује“, рекао је он.

Носилац листе кандидата СНСД-а за Скупштину општине Прњавор Жељко Симић изразио је очекивање да ће за два дана Томаш постати нови начелник општине.

„СНСД побјеђује у Прњавору“, закључио је Симић.

Архива