Чланови Савеза за промјене желе до гласа путем новца

07.09.2016 Актуелно

„То је њихов модел којим се ми нећемо служити јер сматрамо да се на тај начин дубоко вријеђа разум и свијест сваког нормалног човјека. Ми не желимо да вријеђамо ниједног човјека. Хоћемо да омогућимо да сваки бирач и сваки грађанин Источног Новог Сарајева на основу свог политичког става каже своје мишљење на изборима“, истакао је Кошарац.

Кошарац је на конференцији за новинаре, на којој је кандидат СНСД-а за начелника Источног Новог Сарајева Љубиша Ћосић представио програм развоја ове општине, рекао да се СНСД неће освратати на негативне кампање које је очигледно ових дана покушао да промовише Савез за промјене.

„Ми ћемо причати отворено, аргументима и чињеницама. Не желимо да водимо борбу преко билборд простора, али ћемо тражити да се воде позитивни законски прописи. СНСД ће у ових мјесец дана водити потпуно позитивну кампању. Потпуно смо посвећени да сваког грађанина Источног Новог Сарајева подсјетимо шта смо радили претходне четири године и да кажемо шта намјеравамо да радимо у наредне четири године“, нагласио је Кошарац.

Он је навео да је од 24 кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини општине 17 младих, што довољно говори о снази странке код млађе популације.

Говорећи о коалиционим односима СНСД-а са другим странкама, оцијенио је да је он добар и саопштио да је потписан споразум са Странком за наш град, СП-ом, те договор са СРС-ом око подршке Ћосићу за начелника.

„Са ДНС-ом имамо базичан договор. У фази смо договора о потписивању коалиционог споразума. ДНС је наш традиционални коалициони партнер на нивоу Републике Српске“, навео је Кошарац и најавио да ће СНСД у наредна два дана конституисати коалициони изборни штаб за начелника.

Архива