Ћорић: Спремни да преузмемо одговорност и кренемо ка бољем

22.09.2016 Вијести из кампање

Ћорић је на предизборним скуповима у Новим Дворовима и Доњој Чађавици истакао значај пољопривреде за Семберију и све њене грађане, те поручио да ће пољопривреда имати мјесто које јој припада у даљем развоју Бијељине.

„Прва ствар коју ћемо учинити јесте да Одјељење за привреду и пољопривреду подијелимо на два засебна одјељења. Пољопривреда мора имати посебно одјељење и посебну пажњу градске власти у Семберији, као првенствено пољопривредном и домаћинском крају“, нагласио је Ћорић.

Он је додао да ће се Одјељење за привреду бавити планирањем привредног развоја, гдје ће се систематски стварати предуслови за привлачење инвеститора, отварање нових радних мјеста и обезбјеђење подстицаја за развој малих и средњих предузећа.

Кандидат за градоначелника Коалиције „Бијељина побјеђује“ Златко Максимовић /Покрет „Успјешна Српска“/, који је присуствовао трибини СНСД-а у Новим Дворовима, рекао је да ће овдје урадити оно што буде договорено са грађанимаа.

„Радићемо на стварању нових радних мјеста и бољих услова за живот и рад, гдје првенствено мислим на Бању Дворове која је небригом одлазеће власти доведена до пропасти“, додао је Максимовић.

Подршку листи СНСД-а и кандидату за градоначелника дали су и посланици у Народној скупштини Републике Српске Синиша Максимовић и Војин Митровић, који су, осим локалних избора, истакли и значај референдума.

Они су позвали грађане да 25. септембра изађу на референдум у одбрани интереса Репубике Српске и свих њених грађана.

Архива