Додик: Чајничу можемо вратити оптимизам од прије четири године

08.09.2016 Вијести из кампање

Он је на централној предизборној трибини у Чајничу нагласио да вјерује у побједу кандидата СНСД-а за начелника општине Неђе Машића, те истакао да очекује велики успјех кандидата за одборнике са листе СНСД-а.

„Тренутна власт у Чајничу има девастиран буџет. Ниједан инфраструктурни објекат није ријешен и ова власт је донијела суморну слику овој општини. У координацији са новим начелником и новом структуром власти овај град ће имати већу шансу и подршку Владе Српске, а сама чињеница да је велика незапосленост говори да овај град треба корјените промјене“, рекао је Додик.

Он је становнике ове општине позвао да изађу на референдум 25. септембра и да сачувају национални суверенитет и историјско насљеђе.

Кандидат СНСД-а за начелника Неђо Машић подсјетио је да се давне 1998. године о овој партији није смјело говорити, те да је он један од њених оснивача.

„На почетку оснивања ове странке рекао сам да је ово партија која ће владати наредних деценија, а данас сви хоће да буду у овој странци“, рекао је Машић.

Он је напоменуо да ће, док год постоји предсједник Милорад Додик, постојати СНСД и Република Српска.

Машић је рекао да је Чајниче уништен град и да не постоје смјештајни капацитети за госте који дођу у ову општину.

„Желим да покренем развој бизниса и да омогућим младим људима да раде“, рекао је Машић.

Подршку Машићу у Чајничу су пружили ДНС и Еколошка партија Републике Српске.

 [widgetkit id=“39″]

 

 

Архива