Челинац не смије стати

07.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Челинац и носилац изборне листе Владо Глигорић, кандидат за начелника Момчило Зељковић, потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић, предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.
Скупу је присуствовао бивши предсједник Републике Српске и предсједник Академије наука и умјетности Републике Српске, професор доктор Рајко Кузмановић.

Милорад Додик
Окупите се око СНСД-а

Наша прича овдје у Челинцу је лијепа прича. Све је изгледа, малтене, као бајка. Сваки дан је све боље и боље. Људи СНСД-а су понудили нови искорак развоја Челинца.
Не смијете стати и не смијете погријешити. Морате знати дати шансу Челинцу. Ми имамо одговорност. Ваш глас мора бити одговор и он мора бити глас захвалности.
Ово су тешка времена; Република Српска је притиснута и са истока и са запада. Ми смо одбили ценнтрализацију БиХ. СНСД заступа и води стратешке политике. Ми се не бавимо странчарењем. Ја хоћу задовољне људе. Урадили смо много у немогућим условима.
Нема развоја без стабилности и без стабилне скупштинске већине. Окупите се око СНСД-а. Ја сам дио вас, СНСД је ваш, патриотска, народна, одговорна странка. Ми никада нисмо и нећемо бити ничији поданици. Ми нисмо као овај тзв. Савез за промјене, који је уствари Савез за издаје.
Позивам вас да 25-ог изађете на Референдум и идбраните Дан државности Републике Српске.
Сав легитимитет се вуче из воље народа и то нико не може забранити. Народ је суверенитет, народ је снага. Ми морамо да доносимо сами наше одлуке. Наше одлуке говоре о нама. Морамо да имамо вољу и да је изразимо. Успјех је успјети.
Важно је окупити се. Ја чиста образа данас стојим пред вама, а слушали сте много тога ружнога о мени. Циљ је био срушити институцију и лидера. Ми знамо све планове за уништење Републике Српске.
Челинац не смије стати. Наша одговорност је показана кроз све пројекте. Донесите радост припадања СНСД-у.

Момчило Зељковић
Наставићемо са развојем Челинца

Ваша бројност је наша снага. Снажан Челинац значи пуно радних мјеста, уређен град и богато село. Снажан Челинац значи и достојан живот и у ређену социјалну и здравствену заштиту.
Тражимо од вас још једну шансу.
СНСД је кичма против свих невоља. Урадили смо стотине километара путева и десетине километара водовода. Челинац је данас уређен град. Настављамо да градимо и град и село. Испунићемо дата обећања. Наставићемо са развојем Челинца.

Владо Глигорић
Ми смо снажан тим

Наш слоган је Снажна Српска, Снажан Челинац! Ми имамо снажан тим за побједу који је спој младости, искуства и надасве добрих људи.
Настављамо даље са пројектима које смо почели и са новима које ћемо покренути. Челинац је био и остаће дио побједничког тима СНСД-а.

Фото галерија

[widgetkit id=“37″]

Архива