Будимо заједно кроз Референдум

18.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац листе Александра Милидраговић, кандидат за начелника Радован Милидраговић и Милорад Додик предсједник СНСД и Републике Српске.

Милорад Додик
Вријеме је да кажемо да се не бојимо

Ви сте вриједан народ и имате моју подршку. Нигдје није лако, а овдје у Берковићима посебно. Стојим иза Радована Милидраговића и наше одборничке листе. Овдје је побиједила младост и енергија. Овдје је побиједила Република Српска. Сваки пројекат за Берковиће ћу подржати.
Позивам вас да идуће недјеље заједно идемо на Референдум. Као предсједник Републике Српске недам Бакиру Изетбеговићу да нам одузме Дан Републике и не дозвољавам да нас понижавају.
Док је СНСД био у Сарајеву, нису смјели да ударају на Републику Српске. Од када је прије двије године дошао тзв. Савез за промјене дошао је захтјев за укидање Дана државности.
Наредне године, аако ово не зауставимо, доћи ће захтјев за укидање назива Република Српска.
Хоћу да заједно прођемо кроз Референдум. Ми морао снажно и инергично сачувати наш Дан државности, наше светиње, наш начин живота, нашу крсну славу, а то можемо само окупљени и јединствени.
Вјерујем да ћемо 25. септембра бити заједно на Референдуму, а другог октобра на изборима.
Савез за промјене није ништа друго него група обичних поданика која одговара сарајеву и Бакиру и која Херцеговину вуче према Сарајеву.
Берковићи имају потенцијал и са СНСД-ом и Радованом имају шансу за развој и сретнију будућност.
На крају желим да кажем да је Република Српска стабилна и да се мора бранити одлучно, јер атаци на њу никада нису престали. Вријеме је да кажемо и Бакиру и овим странцима да их се не бојимо.

Радован Милидраговић
Гласајте другог за снажне Берковиће

Тим СНСД-а који је спој младости и искуства је способан да развије Берковиће и учини их снажним. Спремни смо да преузмемо власт и да зауставимо непотизам, стагнацију и пропадање Берковића.
Хоћемо да развијамо Берковиће на реалној основи. Хоћемо да буџет и цијела општина буду транспарентни и доступни свим грађанима Берковића.

Александра Милидраговић
Боримо се за боље и снажније Берковиће

Младост, снага и искуство Берковића желе да ову општину поведу ка бољем животу њених грађана и развоју цијеле општине. Заједно са начелником борићемо се за боље и снажније Берковиће.

Фото галерија:

[widgetkit id=“55″]

Архива