Будимо заједно, не смијемо стати

11.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Лакташи Бранислава Милекић, носилац одборничке листе Борис Спасојевић, кандидат за начелника Лакташа Ранко Карапетровић, потрпедсједник СНСД Никола Шпирић, предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Знамо како се ради

Не смијемо да станемо. До сада смо се увијек разумјели. Морамо побјећи од наших цинизама. Подржавам све инвеститоре, али посебно цијеним наше домаће.
Лакташи су сигурно мјесто за живот. Ја живим овдје, моја породица, и ту ће живјети и моји унуци.
Са вама сам развијао Лакташе. Рецепт за развој је јака странка. Знамо како се ради.
СДС је партија издаје и ту издају могу још само појачати. Њихова политика је охрабрила Бакира Изетбеговића да укине Дан Републике Српске. Позивам вас да 25. септембра покажете своју вољу и одбраните своју слободу.
Поновићу још једном; Референдум ће 25. бити одржан!
Без политичке снаге нема развоја. Поносан сам на свој крај. Будимо заједно и не смијемо стати. Морамо да идемо даље. Будимо окупљени у добру.

Ранко Карапетровић
Вратићемо Лакташима стари сјај

Ми односимо сигурну побједу. За 19 година колико смо на власти у Лакташима, унаприједили смо квалитет живота њених грађана. Имамо знање, искуство, младост и хтијење.
Аутопут је развојни пројекат за Лакташе, а посебно за Жупу. Наш приоритет биће привреда и враћање њеног старог сјаја.
Хоћемо нова радна мјеста. Овдје ће бити изграђена нова пословна зона која ће бити окосница нашег развоја.
Општинска управа мора бити још ефикаснија. Морамо се договарати са грађанима. Обећавам да нећемо ништа радити без договора са вама.
Не волим обећавати, али сва своја обећања извршавам.

Борис Спасојевић
Ми смо побједничка странка

Ви, наши Лакташани, већ 20 година пратите СНСД. Ми смо побједничка странка. Лакташи су препознатљиви по СНСД-у, не само у Републици Српској већ и у региону. Наш циљ је побједа Ранка Карапетровића и више од 50% одборника.
Позивам вас, дајте гласове побједнику, дајте гласове СНСД-у.

Жељка Цвијановић
Нова побједа за јаке Лакташе

Ми знамо наш посао, ми знамо да побјеђујемо. Најављујемо нову побједу за јаке Лакташе.
Лакташи са СНСД-ом имају визију развоја. Ви сте мјера успјеха. Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум , а другог октобра на Реферндум за СНСД.

Фото галерија:

[widgetkit id=“42″]

Архива