Идемо у побједу за снажан Брод

12.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Горан Гарачић, кандидат за начелника Илија Јовичић, премијерка Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Настављамо развој

Долазим пред вас са чистим образом. Спријечили смо да Рафинерија не буде старо гвожђе. Рафинерија ради и радиће.
Брод је уредан и пун живота захваљујући СНСД-у и Илији Јовичићу. Хоћемо напредак Брода. Створени су услови да идемо даље.
Ваш избор и ваша одлука су једноставни, илија Јовичић и СНСД. Илијин противкандидат је био на челу општине када смо продали Рафинерију и тада је општина од Руса добила 7,8 милиона КМ. Тај новац је нестао.
Илија је свој живот везао за развој овог града и треба да има ваше повјерење. БиХ није Републици Српској дала ништа, осим проблема. Ми имамо енергију да наставимо даље. Хоћемо офанзиван развој. СНСД се бави стратешким развојем Републике Српске. То није лако. Када смо дошли на власт 2006. године, Република Српска није имала ни метра аутопута, а данас имамо више од 70 километара.
Желим да вас видим задовољне и позивам вас да имате повјерење у нас.

Жељка Цвијановић
Настављамо развој заједно

Сигурна сам да послије другог октобра настављамо заједно да радимо, Влада Републике Српске и Илија Јовичић. СНСД је чврсто уз Брод. Оживјели смо Рафинерију. Никада нисмо стали. Брод мора да остане на правом колосијеку.
Питам вас шта би био брод без СНСД-а и Додика? СНСД је мотор развоја Републике Српске.

Илија Јовичић
Идемо у побједу за снажан Брод

У протекле четири године Брод је стабилизован. Стабилизовали смо буџет и дуг од 16 милиопна смањили на 10 милиона КМ. Створили смо нови амбијент за привредни развој.
Влада Републике Српске је наш партнер за развој Брода, пољопривреде и изградње инфраструктуре. Наш циљ је подршка борцима, породицама погинулих и подршка социјално угроженим и младим брачним паровима.
Ми другог октобра идемо у другу побједу овдје у Броду. Наш циљ је да освојимо више од 50% одборника. Идемо у побједу за снажан Брод.

Горан Гарачић
Треба да побиједи Брод

У протекле четири године оправдали смо ваше повјерење. Реализовали смо сва обећања и наше пројекте и другог октобра треба да побиједи Брод.
Наш циљ је побједа Илије Јовичића као начелника и наше одборничке листе. СНСД ради за Брод. Ми волимо своје и нећемо одустати.

Фото галерија:

[widgetkit id=“44″]

Архива