Морамо направити промјене-Мићић мора да оде

27.09.2016 Вијести из кампање

Представљен је кандидат ове коалиције за градоначелника, др Златко Максимовић.
На скупу су говорили: Предсједник СНСД и републике Српске Милорад Додик, Срђан Мијатовић у име Коалиције Успјешна Српска, Цвијетин Никић у име Колалиције СНС и Покрет за Семберију, Недељко Јовић у име СП, Драган Ђурђевић СРС др Војислав Шешељ, Милан Дакић ДНС и Недељко Ћорић предсједник ГО СНСД Бијељина.
Скуп су поздравили и подржали кандидатуру др Златка максимовића за градоначелника Бијељине: Иван Теодосијевић, предсједник Општине Звечани са Косова и Метохије, Влариј Тодијонов у име Јединствене Русије и Игор Гораховски.

Др Златко Максимовић
Бијељина ора више и боље

Грађанима Бијељине и Семберије доста је овакве власти у Бијељини и СДС и Мићо Мићић морају да оду. Доста је власти која фаворизује групне и партијске интересе, а запоставља опште. Ми морамо направити промјене. Мићић мора да оде.
Талас побједе се не може зауставити. Бијељина мора више.
Коалиција на чело са мном ће вратити демократију и демократске процедуре у Бијељину. Ми ћемо се изборити у Бањалуци и Влади Републике Српске да пољопривреда у Семберији заузме мјесто које заслужује. Семберија у недјељу мора показати своју одлучност и снагу за промјене. Бијељина мора постати моћан и развијен град. Ми морамо искористи свој географски положај и своју близину са Београдом и Новим Садом.
Уз помоћ Владе Републике Српске изградићемо аутопут који ће нас повезати са Београдом и Бањалуком. Кроз аутопут ћемо отварати индустријске зоне. Поручујем младима Бијељине да ће Бијељина на челу са овом коалицијом бити град са најмањом стопом незапослености.
Оптужује ме да сам кандидат за градоначелника не Бијељине већ Бањалуке. Ја сам кандидат за градоначелника Бијељине и то ћу бити који има подршку Бањалуке, Београда, Русије и шире. Избор је пред вама другога октобра, а одговорност за развој од трећега је на мени.
Мићић и СДС знају да губе ове изборе. Бијељина у недјељу другог побјеђује. Ја знам да и ви знате да имамо рјешења да промијенимо Бијељину на боље.

Милорад Додик

Златко Максимовић ужива моју подршку

Дошао сам да подржим Златка Максимовића за градоначелника и ову Коалицију за бољу и успјешнију Бијељину. Желим да са вама подијелим радост спроведеног Референдума од 25. септембра и нашу велику побједу.
Изразили смо нашу вољу и на Референдуму смо били једно и то увијек треба да буде.
Док је тако, биће снажне Републике Српске. Ми припадамо великом српском народу. Република Српска није случајна, она је трајна категорија која је жеља и воља српског народа и оних који су за њу дал своје животе.
Наша највећа вриједност је Република Српска, јер када год Срби нису имали државу, страдали су.
Морамо прекинути поданичку политику СДС-а. Супротставите се онима који полажу рачуне бакиру Изетбеговићу и другог октобра им се супортставите. Будите оно што јесте. Треба нам успјешма Бијељина.
Позивам вас да останете и другог јединствени као што сте бии 25. септембра на Референдуму. На Референдум је изашло 56% грађана Републике Српске или 75% Срба.
То је воља која се не може побиједити. То је побједа народа.
Не бојим се, тек сам почео и немам намјеру да одустанем. Ми хоћемо да живимо у миру, ми нећемо ништа осим стабилне и развијене Републике Српске.

Фото галерија:

[widgetkit id=“77″]

Архива