Берковићи са СНСД-ом и Милидраговићем имају шансу за сретнију будућност

18.09.2016 Вијести из кампање

„Ви сте вриједан народ и имате моју подршку. Нигдје није лако, а овдје у Берковићима посебно. Стојим иза Радована Милидраговића и наше одборничке листе. Овдје је побиједила младост и енергија. Овдје је побиједила Република Српска. Сваки пројекат за Берковиће ћу подржати“, рекао је Додик на предизборном скупу у Спортској дворани у Берковићима.

Он је позвао окупљене да идуће недјеље изађу на референдум о Дану Републике. „Као предсједник Републике Српске не дам Бакиру Изетбеговићу да нам одузме Дан Републике и не дозвољавам да нас понижавају“, нагласио је Додик.

Према његовим ријечима, док је СНСД био у Сарајеву, нису смјели да ударају на Републику Српске, а „од када је прије двије године дошао тзв. Савез за промјене дошао је захтјев за укидање Дана државности“.

„Наредне године, ако ово не зауставимо, доћи ће захтјев за укидање назива Република Српска. Хоћу да заједно прођемо кроз референдум. Ми морамо снажно и енергично сачувати наш Дан државности, наше светиње, наш начин живота, нашу крсну славу, а то можемо само окупљени и јединствени. Вјерујем да ћемо 25. септембра бити заједно на референдуму, а 2. октобра на изборима“, навео је Додик.

Он је рекао да „Савез за промјене није ништа друго него група обичних поданика која одговара Сарајеву и Бакиру и која Херцеговину вуче према Сарајеву“.

„Република Српска је стабилна и мора се бранити одлучно, јер атаци на њу никада нису престали. Вријеме је да кажемо и Бакиру и овим странцима да их се не бојимо“, истакао је Додик.

Радован Милидраговић је рекао да је тим СНСД-а, који је спој младости и искуства, способан да развије Берковиће и учини их снажним.

„Спремни смо да преузмемо власт и да зауставимо непотизам, стагнацију и пропадање Берковића. Хоћемо да развијамо Берковиће на реалној основи. Хоћемо да буџет и цијела општина буду транспарентни и доступни свим грађанима Берковића“, додао је Милидраговић.

Носилац листе СНСД-а Александра Милидраговић рекла је да младост, снага и искуство Берковића желе да ову општину поведу ка бољем животу њених грађана и развоју цијеле општине. „Заједно са начелником борићемо се за боље и снажније Берковиће“, додала је она.

На предизборном скупу СНСД је представио одборничку листу и кандидата за начелника општине Берковић, те свој изборни програм.

Архива