Богданић најбољи кандидат којег је Теслић имао у послијератној историји Српске

30.09.2016 Вијести из кампање

„Богданић је најбољи кандидат којег је Теслић имао у послијератној историји Републике Српске. Зато сам дошао овдје да га подржим јер он Теслићу може дати највише“, рекао је Додик на централној предизборној трибини теслићког СНСД-а.

Додик за Богданића каже да се доказао успјешно радећи на пословима директора Јавног здравствено-туристичког центра Бања Врућица и као министар здравља и социјалне заштите Републике Српске, и тако се представио као најозбиљнији кандидат, што би било добро за Теслић, који се увијек када је имао конекцију са Бањалуком додатно развијао.

Он очекује да Богданић повеже Теслић са Бањалуком и да га отргне са пута СДС-а „који је ову локалну заједницу и грађане дуго држао заробљеним“.

„Зато Богданић данас изгледа као један озбиљан кандидат за све грађане Теслића који може да направи нови искорак и да нову димензију развоја ове општине“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Драган Богданић каже да вечерашњи одзив грађана оспорава причу СДС-а према којој су чланови СНСД-а лопови.

„Не мислим да грађани Теслића не знају препознати лопова и поштене, тако да сам број људи који се вечерас овдје окупио грантује сигурну побједу, повезивање Теслића са Бањалуком, враћањем Теслића у колосијек развоја, унапређења и стварања бољих услова привреде и пољопривреде, те правилан и коректан однос према свим народима који живе у Теслићу“, навео је Богданић.

Он ја захвалио коалиционим партнерима, за које је рекао, да су гарант свега наведеног.

Данашњој изборној трибини присуствовала је потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић и други високи функционери СНСД-а, као и представници локалних странака које чине коалицију у Теслићу.

СНСД је потписао коалициони споразум о сарадњи и подршци Богданићу за начелника општине Теслић са представницима општинских одбора Социјалистичке партије, ДНС-а, СРС-а „Српска у сигурне руке“, Партије уједињених пензионера, Уједињене Српске и Хрватске коалиције за Теслић.

Архива