Општински одбор Пале, Саопштење за јавност

29.08.2016 Актуелно

Подсјећамо господина Ковачевића да је изградња пијаце прије четири године било једно од најважнијих предизборних обећања коалиције СДС – ПДП – НДП и да то обећање, баш као и бројна друге предизборне шарене лаже које су пласиране грађанима, није извршено.
Изградња пијаце јесте започела, али је ријеч о потпуно приватном пројекту, који актуелни начелник жели да представи као резултат јавно – приватног партнерства. О каквом се „партнерству“ ради, свједочи чињеница да су власти општине Пале за пуне четири године владавине, у изградњу пијаце уложили свега 30.000 КМ. Претргли се, нема шта!
Господин Ковачевић се, без имало стида и срама, вријеђајући здрав разум грађана, хвалише и новим пројектима, који ће бити започети у септембру, мјесецу предизборне кампање. Нека им је са срећом почетак реализације 13 најављених пројеката, нарочито ако су тендерске процедуре проведене на законит начин, али грађани Пала сасвим сигурно знају да је ријеч о новом покушају замазивања очију и новим предизборним триковима којима се покушавају покрити сви велики неуспјеси и промашаји актуелне општинске власти.
Господин Ковачевић не хвали се чињеницом да топлана није измјештена из Пала и да више од пола општине нема централно гријање, да грађани и даље пију мутну воду јер није завршен капитални пројекат реконструкције водовода, да бројни други капитални пројекти у општини нису ни започети јер је „стабилизација“ буџета значила исплату позамашних плата нагомиланој страначкој администрацији.
Општински одбор СНСД Пале увјерен је да грађани неће насјести на покушај актуелног начелника и његових сарадника да, шминкајући сурову стварност у којој живимо, поново преваре грађане. Увјерени смо да је дошло вријеме за промјене и да вођење општине треба да преузму озбиљни, стручни и одговорни људи који ће радити на сређивању катастрофалног стања у општини, вратити перспективу грађанима и створити снажне, уређене и боље Пале.

Општински одбор СНСД Пале
Служба за информисање

Архива