Петровић: Остварићемо убједљиву побједу у трци за првог човјека града

01.08.2016 Актуелно

Коалициони споразум су потписали предсједници градских одбора СНСД-а и ПУП Републике Српске Лука Петровић и Ђоко Тарана.

Петровић се захвалио на подршци пензионерима што су препознали да са СНСД-ом могу заједнички да граде боље и љепше Требиње послије 2. октобра, напомињући да је да је њиховим приступањем коалиција постала још снажнија.

„Коалиција се из дана у дан шири и драго нам је што људи масовно препознају да је СНСД партија која може да испуни њихова очекивања када је интерес града Требиња у питању“, истакао је Петровић.

Он је сигуран да ће ова коалиција имати већину у требињском парламенту и остварити више него убједљиву побједу у трци за првог човјека града, након чега ће се, како је рекао, кренути са реализацијом задатих циљева из платформе коалиционих партнера.

Предсједник Градског одбора ПУП-а Републике Српске Ђоко Тарана је истакао да у потпуности вјерује у побједу Луке Петровића на предстојећим локалним изборима, истичући да су идеје и програм Петровића и СНСД-а један од разлога подршке.

Тарана је навео да Градски одбора ПУП у Требињу сматра да ће Петровић и политичка партија којој припада највише имати слуха за пензионере у побољшавању њиховог материјалног и социјалниог положаја.

„Ово је права и најбоља одлука за пензионере, у што ћемо се ускоро и увјерити“, казао је Тарана.

Потписивању коалиционог споразума присуствовао је и предсједник ПУП Републике Српске Илија Вујичић, који је том приликом истакао да је сигуран у побједу Луке Петровића и коалиције окупљене око СНСД-а у Требињу.

Архива