Додик примио олимпијке из Српске

26.08.2016 Актуелно

Након пријема, српске олимпијке прошетале су градом у друштву предсједника и премијерке Српске, министарке породице, омладине и спорта Јасмине Давидовић, те кандидата за градоначелника Бањалуке, Игора Радојичића.

Бројни грађани поздравили су српске репрезентативке и пожељели им добродошлицу у Бањалуку.

Додик је рекао да ће Српска наставити да подржава и да прати такмичарске резултате ових спортисткиња. Предсједник је српским олимпијкама поклонио златне наруквице, а за Дан Републике биће им уручена и републичка одликовања и ордени.

Одбојкашице Бранкица Михајловић и Татјана Бошковић захвалиле су предсједнику Српске на данашњем пријему, истичући да то пуно значи спортистима, те да ће настојати да указану подршку оправдају на терену.

Кошаркашица Саша Чађо из Бањалуке захвалила је за подршку свим грађанима, а њена колегиница Драгана Станковић из Бијељине рекла је да је одушевљена дочеком у Републици Српској и Србији.

Пријему у Палати Републике присуствовао је и тим менаџер женске кошаркашке репрезентације Србије Јадранка Тркуља, те пливач из Бањалуке који је учествовао на Олимпијским играма у Бразилу Михајло Чепркало.

Архива