Добој: Градски одбор СНСД-а збија редове пред изборе

03.08.2016 Актуелно

Побједа СНСД-а на наредним изборима приближиће и интегрисати Добој у Републику Српску којег је актуелна власт због приближавања заједници турског свијета покушала да удаљи од Републике Српске, рекао је Додик у Добоју.

– Добој је на неки начин изопштен из онога што је политичка нит или политички значај саме Републике Српске и зато локална власт мора да буде кажњена од стране свих овдје, прије свега Срба који гласају, јер очигледно да ће Бошњаци подржати досадашњег градоначелника – рекао је Додик.

За сваку локалну власт важна је сарадња са републичким институцијама. На тим темељима будућност Добоја види и Милорад Живковић. Има подршку пет политичких странака, а очекује се и подршка коалиционог ДНС-а.

– Поготово нам је битно да Добој остане у Републици Српској како са територијом тако и са политиком која се води. Ова политика којом се пут трасира према Сарајеву је пробошњачка политика и мислим да треба да се направи круцијални заокрет и да се окрене према Бањалуци – рекао је Живковић.

Колико су Добој и цијела регија важни за власт Српске показују инвестиције. Аутопут је у завршној фази, изграђена је ТЕ у Станарима, реализовани многи капитални пројекти, а помоћ Владе Српске грађанима Добоја у санацији штета од поплава незамјенљива је.

Архива