Чавић призива ванредно стање јер зна да губи изборе

10.08.2016 Актуелно

Реагујући на Чавићев позив да се обавеже на референдум на којем би се грађани након годину дана изјаснили о раду будућег градоначелника, Радојичић је нагласио да ће прави референдум бити одржан 2. октобра, када ће грађани изаћи на биралишта.

„Пошто Чавић очигледно зна да ће да изгуби 2. октобра, он би, по свој прилици, да и идуће године идемо на ванредне изборе. Умјесто тога, Бањалука ће добити брзу и ефикасну Градску управу, коју ћу предводити и којом ће грађани бити задовољни“, навео је Радојичић.

Радојичић је нагласио да Бањалуци не треба никакво ванредно стање какво Чавић покушава да креира и истакао да је кандидат опозиције покушао да га направи и прољетос, организовањем протеста Савеза за промјене.

„Он сада поново призива неко ванредно стање за идућу годину. Бањалуци то не треба! Бањалуци треба власт која се добија на изборима, а не ванредним стањима“, поручио је Радојичић.

Радојичић је истакао да не намјерава учествовати у кампањи Чавића и сугерисао противкандидату да би му боље било да то ради са својим изборним штабом.

Архива