Aмиџић: Оптужбе лоших ђака из ПДП-а

10.08.2016 Актуелно

Одговарајући на оптужбе, које је изнио предсједник бањалучког одбора ПДП-а Зоран Талић, Амиџић је нагласио да је кандидат СНСД-а за градоначелника Игор Радојичић мјесецима предано радио на изради свог изборног програма и да су апсурдне било какве тврдње о плагијату.

„Оптужбе о наводном преписивању пласирају људи чији наводни програм није познат ни њиховим кандидатима, а камоли неком другом. Уосталом, зар није својеврстан апсурд да студента генерације веома захтјевног факултета за наводни плагијат оптужује човјек који се лично и не може баш похвалити бог зна каквим факултетским достигнућима. Само из те чињенице се лако да препознати ко је овдје плагијатор“, рекао је Амиџић Срни.

Коментаришући Талићеве оптужбе на рачун СНСД-овог кандидата, Амиџић је истакао да све оне најбоље говоре о томе да бањалучки ПДП заправо и нема свој програм.

Он је оцијенио да недостатак властитих идеја у ПДП-у покушавају надокнадити бјесомучним нападима на, како је рекао, будућег градоначелника Игора Радојичића.

Према Амиџићевим ријечима, очигледно је да је ријеч о координисаној активности опозиције у Бањалуци, која се покушава „дићи из мртвих“, свјесна да јој пријети још један убједљив изборни пораз.

„Ми смо протеклог викенда јасно и гласно представили свој план за Бањалуку и, наравно, отворени смо за сваку аргументовану расправу. На крају крајева, драго нам је што су и се и опозицији свидјеле неке наше идеје. А њихова реакција свједочи управо о томе“, рекао је Амиџић.

Архива