СНСД- Представљени Умићевић и Ђукић

23.07.2016 Актуелно

СНСД ће свој програм ће у цјелини представити крајем августа, а један од основних задатака биће запошљавање, али и рјешавање проблема у вези с бањалучком Топланом.

Интензивно ће се радити и на побољшњу животног стандарда породица погинулих, ратних војних инвалида, али и пензионера. Преиспитивање пореза на непокретности, смањење бирократије и привлачење нових инвеститора, биће задаци СНСД-а.

Из ове странке осудили су изјаве кандидата НДП-а Драгана Чавића о наводној изборној крађи. Ђукић сматра да Чавић говорећи о нерегуларностима локалних избора док ни кампања за изборе није почела, ствара себи алиби за изборни пораз.

– Немогуће је одмах да на старту, три мјесеца до избора, да се на тај начин поставља сумња. То је по мени једноставно прављење алибија и излазак из ове ситуације јер је свјестан да ће претрпјети пораз на овим изборима – рекао је Ђукић.

Умићевић сматра да је Бањалуци потребан градски менаџер.

– Град Бањалука мора да пређе у „офанзиву“, чак да направи, попут Београда, градског менаџера. Градоначелник је политичко лице, менаџер је тај који треба да прави послове. Тако ћемо ми прећи у „офанзиву“ и са нашим пројектима обићи земље и градове у окружењу – рекао је Умићевић.

Архива