Савез за промјене показује политичку немоћ

11.05.2016 Актуелно

 

Коментаришући слоган СзП за протесте – „Ослободимо Српску“, Видаковић је запитао „од кога то такозвани СзП жели да ослободи Републику Српску“.

„Од кога они то ослобађају Републику Српску, од оних који су на изборима добили већу подршку народа него што су они? Правећи протесте пет мјесеци до локалних избора, они у ствари показују политичку немоћ и то да њима очито не требају избори, већ неред, јер немају резултате ни на локалном, ни на нивоу БиХ с којим би изашли пред грађане и гласаче. Или су можда наумили ‘ослобађати’ Бањалуку од Бањалучана“, упитао је Видаковић, који је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске.

„Њихова намјера је изазвати неред и приказати Републику Српску као неуређено друштво, а наша намјера је показати да је снага овог народа у очувању Републике Српске и њених институција, а не у њеном развлашћивању или подређивању Сарајеву, што је, нажалост, политика коју они из такозваног Савеза за промјене проводе заједно са Бакиром Изетбеговићем“, истакао је Видаковић.

Архива