Градишка- Одржана сједница Главног одбора СНСД

08.05.2016 Актуелно

СНСД ће заједно са коалиционим партнерима сутра започети кампању, рекао је предсједник странке, Милорад Додик. Тема сједнице били су и предстојећи локални избори и имена кандидата за градоначелнике и начелнике општина.

Први закључак сједнице Главног одбора, био је да и поред опструкција из Сарајева и проблема са траншом ММФ, Република Српска није финансијски дестабилизована.

Предсједник СНСД рекао је да све анкете показују раст популарности странака у оквиру владајуће коалције пред локалне изборе, и најавио убједљиву побједу.

Навео је и да су на сједници утврђена имена кандидата за начелнике и градоначелнике али да објављивање имена оставља локалним одборима, укључујући и најишчекиваније, кандидата за градоначелника Бањалуке, за кога је Додик рекао да је свима већ познат.

Током одржавања митинга и протеста, 14. маја, неће доћи до инцидената, иако га неки називају даном Д, рекао је Додик. За то ће се побринути полиција Српске, која је демонстрирала организационе способности и током јучерашњег отварања Ферхадије.

Архива