Oсновна намјера митинга изразити приврженост идеји јаке Српске

11.05.2016 Актуелно

„На овај митинг ће доћи сви они којима је стало до Републике Српске и који желе њен развој и јачање њене аутономије. На таквом догађају нема мјеста за било какве инциденте и ја лично гарантујем да до њих неће доћи“, рекао је Додик.

Он је данас у Источном Сарајеву одржао састанак са предсједницима Градских и Општинских одбора СНСД-а из изборних јединица седам, осам и девет и са њима разговарао о организацији митинга „Срцем за Српску! Стоп издаји.“.

Том приликом заједнички је констатовано да је организација СНСД-а снажна и потпуно способна да, заједно са коалиционим партнерима, организује један величанствен и миран митинг подршке Српској и њеним институцијама.

„Позивам све грађане Републике Српске да нам се у суботу придруже у Бањалуци и да на један величанствен начин цијелом свијету пошаљемо поруку да је свима нама Република Српска највећа и најзначајнија светиња“, додао је Додик.

На данашњем састанку је, осим о организацији митинга, разговарано и о припремама за предстојеће локалне изборе, а на којима СНСД очекује велику и убједљиву побједу.

Архива