ДОДИК: ДАНАС СУ СВИ У СРПСКОЈ ПОБИЈЕДИЛИ!

14.05.2016 Актуелно

Након митинга владајуће коалиције „Срцем за Српску – Стоп издаји!“ у Бањалуци, Додик је рекао новинарима да је Република Српска овако ојачала своје потенцијале јер ће свијет изненадити демократијом и љубављу коју има и коју је показала.

„Република Српска данас обиљежава један важан дан у својој историји јер су у близини двије различите политичке концепције са различитим снагама и порукама данас промовисале историју Републике Српске на најбољи могући начин, а то је на нема никаквих тензија, да се све одиграло у оквиру демократских норми и стандарда и без екцеса и проблема и вјерујем да ће остатак дана тако проћи“, рекао је Додик.

Он је истакао да је презадовољан чињеницом што данашњи митинг представља најбројније окупљање грађана на Тргу Крајине јер се, према процјенама добијеним од службеник органа, окупило више од 35.000 људи.

„Поред оволиког броја људи импресивно је и то што је ово мирна демонстрација наше воље и што је она показала да Република Српска има демократски и институционални потенцијал и снагу да пошаље поруке мира са овог мјеста“, поручио је Додик, који је предсједник СНСД-а.

Он је рекао да је све учеснике митинга замолио да се мирно врате својим кућама јер је митинг завршен.

„Нама је вријеме од 12.00 до 13.30 часова било важно када смо са окупљенима подијелили поруке мира, нашу љубав за Републику Српску, за коју неки кажу да је мала, али по обиму и количини љубави која је овдје била концентрисана она је једна од највећих земаља на свијету“, истакао је Додик.

Он је овом приликом пожелио да народ живи у стабилности и миру

ВИДЕО

 

Галерија 1

[widgetkit id=70]

Галерија 2

[widgetkit id=71]

Архива