Цвијановићева са представницима Свјетске банке о унапређењу пословне климе

17.04.2016 Актуелно
На састанку представника Владе Републике Српске са управном директорком Свјетске банке Сри Мулијани Индравати и потпредсједником Свјетске банке за Европу и централну Азију Сирилом Милером, разговарано је о започетим пројектима и будућој сарадњи са Свјетском банком и реформским мјерама које проводи Влада Српске, с циљем унапређења пословне климе, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу. 
Током сусрета са Индраватијевом и Милером разговарано је и о реформи јавне управе, здравственог и жељезничког сектора, те активностима у вези пружања подршке у провођењу иновираног програма подстицаја запошљавању. 
Делегација Владе Српске подсјетила је на добру сарадњу са представницима Свјетске банке и подршку коју ова међународна финансијска организација пружа Републици Српској у различитим областима. 
Наглашено је да су састанци у Вашингтону са руководством међународних финансијских институција добра прилика да Влада Републике Српске представи свој програм економских реформи, који је планиран Програмом рада Владе и Економском политиком за 2016. годину.

Архива