Цвијановић: СНСД ће побиједити на локалним изборима у Теслићу

08.04.2016 Актуелно

Цвијановићева је рекла новинарима, прије обиљежавања 18 година од оснивања општинског одбора ове странке у Теслићу, да је предузет низ активности како би се та побједа и остварила.

„Предузели смо читав низ активности да се то и деси, да урадимо у Теслићу оно што је потребно када је у питању инфраструктура и отварање нових радних мјеста“, истакла је Цвијановићева.

Она је навела да је неопходно показати и јединство према осталим партијама, што је већ постигнуто кроз одређене договоре.

Предсједник Општинске организације СНСД-а Теслић Драган Богданић рекао је да је СНСД тренутно најјача политичка организација у овој локалној заједници.

„С обзиром на договоре са одређеним политичким странкама, идемо спремни на локалне изборе у Теслићу гдје ћемо преузети и власт и исправљати грешке које су направљене у претходном периоду, односно, да наставимо континуитет начелника испред СНСД-а“, рекао је Богданић.

Он је навео да ће вечерас бити промовисани и нови чланови ове странке од којих је највећи број младих људи.

Богданић је истакао да велики одзив чланова на вечерашњем скупу указује на јединство и повјерење међу СНСД-ом у Теслићу који функционише као једна фамилија.

Он је задовољан што ниједан од 12 оснивача Општинског одбора СНСД Теслић у протеклом периоду није напустио ову странку.

Један од оснивача Општинаког одбора СНСД-а Теслић Саво Касаповић истиче да је странка током 18 година дјеловања у овој општини оставила неизбрисив траг.

Вечерашњем скупу, осим бројних гостију, присуствовала је и предсједник Актива жена СНСД-а Нада Тешановић.

Архива