Додик: СНСД има све већу подршку грађана

06.03.2016 Актуелно

На састанку страначког руководства са представницима одбора СНСД-а Градишке, Лакташа, Српца и Прњавора, анлизирани су односи Српске и БиХ, односи у региону.
У фокусу су економија и одржавање њене стабилности. СНСД има све већу подршку, каже предсједник странке Милорад Додик.
Наводи да је та подршка, у ствари подршка политици партије, која се односи на очување статуса Републике Српске и њене економске стабилности.
– Увјерени смо да ће бити рехабилитована снага коју је СНСД раније имао.
Без обзира што је подршка грађана мало спласнула на општинм изборима увјерени смо да СНСД у овом периоду биљежи раст, истакао је Додик.
Фокус састанка са представницима општинских одбора био је – како обезбједити да Република Српска остане у сфери позитивних економских кретања у периоду у којем се најављују глобални процеси који ће додатно урушити свјетску економију – каже предсједник Српске.
Економија је каже, стабилна. Додаје да иако то нису бројке које доводе до општег расположења, ипак говоре о тенденцији економског раста.
– Економска стабилност Републике Српске је на нивоу који није увијек задовољавајући али се не урушава.
Српска је у прошлој години имала раст макроекономских показатеља и домаћег производа, можда највећи у региону, нагласио је Додик.
Извршни комитет СНСД-а одлучио је да одржи састанке у свим изборним јединицама у Српској, на којима ће разговарати о стању у странци и даљем дјеловању.

Архива