Додик: Поштоваћу одлуку ГО СНСД-а да подржи Максимовића

10.03.2016 Актуелно

Ова странка разговараће са другим сопственим кандидатима за градоначелника Бијељине и мислим да ћемо се окупити око заједничког приједлога. Ако то буде договор са господином Максимовићем ја немам ништа против, поштоваћу одлуку Градског одбора“, рекао је Додик новинарима у Добоју.

Коментаришући Максимовићево иступање из СДС-а, Додик је рекао да то говори о ситуацији у тој политичкој партији.

Златко Максимовић, члан Покрета „Успјешна Српска“, објавио је данас кандидатуру за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима. Максимовић је изјавио и да је поднио захтјев за излазак из СДС-а, чији је био посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Изјаву подршке Максимовићевој кандидатури за градоначелника Бијељине, као кандидату Покрета „Успјешна Српска“, данас су потписали Савез независних социјалдемократа, Демократски народни савез, Социјалистичка партија, Српска радикална странка, Српска напредна странка, Покрет за Семберију и Партија уједињених пензионера Српске.

Златко Максимовић је, након Ненада Стевандића и Дарка Бањца, трећи носилац листе СДС-а за изборне јединице за Народну скупштину Републике Српске на општим изборима 2014. године који је напустио ову странку.

Архива