Додик: Циљ осмислити политике за бољи живот грађана

10.03.2016 Актуелно

Уочи састанка са представницима градских и општинских одбора СНСД-а из Изборне јединице један, Додик је рекао да ће, након разговора са представницима ове странке у свим изборним јединицама у Републици Српској, бити одржане сједнице Предсједништва и Главног одбора СНСД-а на којима ће бити утврђене јасне политике дјеловања пред и након избора.

Додик је рекао новинарима да СНСД жели да буде што спремнији за општинске изборе који ће бити расписани у мају.

„У Приједор смо дошли да отворено разговарамо са руководствима градских и општинских организација о укупним друштвеним односима, као и о ситуацији унутар партије и њеним организационим способностима“, навео је Додик.

Према његовим ријечима, страначки руководиоци са овог нивоа информисани су о свим аспектима ситуације у Републици Српској и региону, на нивоу БиХ и одговорима СНСД-а на сва актуелна питања у вези са односима у БиХ и Српској и о коалиционој сарадњи са партнерима на нивоу Републике Српске, те о потреби коалиционог договора за локалне изборе.

„Договорили смо се да заједно наступимо на локалним изборима широм Републике Српске, што значи СНСД, ДНС и Социјалистичка партија и друге партије, организације и удружења“, рекао је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД-а у Приједору Драго Тадић рекао је да у Изборној јединици један очекују сигурну побједу.

Тадић је навео да је ово била прилика да се предсједнику и потпредсједницима странке предочи ситуација у општинским одборима Изборне јединице један и да се добије информација о будућим корацима.

Састанку са представницима Градског одбора Приједор и општинских одбора СНСД-а Оштра Лука, Нови Град, Козарска Дубица, Крупа на Уни и Костајница присуствовали су и потпредсједници странке Жељка Цвијановић и Никола Шпирић.

Предсједник СНСД-а и предсједник Српске Милорад Додик биће гост и на трибини под називом „Ријеч предсједника“ која ће од 19.00 часова бити одржана у просторијама Друштвеног дома у Чиркин Пољу, а потом ће присустовати свечаној прослави 8. марта са чланицама Актива жена СНСД-а Приједор. /крај/ст/вј/фото

Архива