СНСД обиљежио 20 година постојања (Фото/Видео)

15.02.2016 Актуелно

Потпредсједник Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић, након обиљежавања 20 година од оснивања странке, изјавила је да ће се политика ове СНСД-а у наредном периоду и даље односити на очување позиција Републике Српске и њених уставних надлежности.

Она је нагласила да је, уз очување позиција Српске, политика СНСД-а  и демаскирање процеса који су опасни и усмјерени против Републике Српске.

– То је и један од политичких задатака СНСД-а. Паралелно са тим је и очување економске позиције Српске пред изазовима са којима су суочене земље региона и у којима треба заштитити нашу економију – истакла је Цвијановићева.

Она је навела да за све то треба и више енергије, могућности и времена него што је у земљама које имају развијене механизме да се заштите у таквим ситуацијама.

Један од оснивача СНСД-а Станислав Чађо рекао је да је ово вриједан јубилеј и вријеме за подсјећање на све што је урађено, а „за шта је вријеме потврдило да смо били у праву“.

Предсједник Општинске организације СНСД-а Лакташа Сњежана Радетић рекла је да је и овај скуп негирао све приче и наводе о нејединству, различитим струјама и некаквим таборима унутар странке.

Оснивачи и функционери СНСД-а поручују да је ова странка у прошле двије деценија обликовала и обиљежила политичку сцену у Српској.

Овдје можете погледати Видео
 Фото галерија:

[widgetkit id=68]

 

 

Архива