Референдум – када се на челу опозиције појаве патриоте којима је стало до Српске

09.02.2016 Актуелно

„Лаж је да су били уздржани јер су, како Босић данас немушто петља, знали да он неће бити одржан. Били су уздржани јер су се препали одмазде својих иностраних и бошњачких ментора који су пријетили да ће их оставити без фотеља у Сарајеву. То је сва истина“, рекао је Додик, који је и лидер СНСД-а.

На питање Срне да прокоментарише став лидера СДС-а да је Додик „одустајањем од референдума о Суду и Тужилаштву БиХ показао политички кукавичлук“, Додик је нагласио да Босић „свој страх и већ опјевани кукавичлук“ данас не може представљати као своје визионарство, посебно из разлога што „ни Милорад Додик ни партија коју води неће одустати од тог референдума“.

„Само ће морати сачекати вријеме да се на челу опозиције појаве патриоте којима је више стало до Српске него до властитих фотеља, мишљења Бакира Изетбеговића и пар амбасада. А то вријеме неумитно долази, јер овакав колаборационизам и издајство, које проводи такозвани Савез за промјене, српски народ одавно не памти и – што је важније – не прашта“, поручио је Додик.

Архива