Петровић: Јеринићева лоше изрежирана представа

26.02.2016 Актуелно

„Да је ријеч о обичној лоше изрежираној представио говори и чињеница да је на мјесту догађаја била и камера или камере БН телевизије, које је очито Јеринић позвао.

Иначе што би било која телевизија послала своју камеру на уобичајен радни дан у пословном животу Геодетске управе“, истакао је Петровић.

Коментаришући реаговање предсједника СДС-а Младена Босића поводом Јеринићевог привођења, Петровић је рекао да су његове изјаве одавно изгубиле сваки смисао.

„Младен Босић је са терена издаје српских националних интереса, криминализације свега и свачега кренуо у отоворено подривање финасијске и привредне стабилности Српске. Управо СДС и Младен Босић прво су напали Павловић банку, иначе страну инвестицију у Републици Српској. Изгледа да је на ред дошла још једна страна инвестиција као што је РиТЕ Станари, од које практично живи цијели тај крај, а од које Република Српска има и имаће велику добит“, истакао је Петровић.

Он је оцијенио да је Младен Босић изгубио сваки компас у политици и животу. „У жељи да сруши Милорада Додика ван изборне трке, јер на изборима никада није могао, Босић не види да је почео да руши Републику Српску. Или види, али мора да изврши добијени задатак“, нагласио је Петровић.

Архива