Додик у Бијељини са новоформираним ГО СНСД

20.02.2016 Актуелно

„Руководство СНСД-а и ја лично дајемо пуну подршку одлуци коју је Скупштина ГО СНСД-а овдје донијела. Те активности су везане искључиво за јачање консолидације партије“, рекао је Додик у етно селу Станишићи, гдје је одржан радни састанак.

Додик је новинарима рекао да подршку дају људима у које постоји највеће повјерење и који желе да унесу енергију која би била препознатљива на нови начин у Бијељини.

„Вид увођења нових људи и младих кардова је нешто што је потребно нашој организацији“, рекао је предсједник СНСД-а.

Додик навео да је СНСД претходних година био мобилизован тако да помогне Бијељини и иза ове странке стоје бројни пројекти.

„Добри људи Бијељине заслужују да имају све боље него што имају сада, а без мобилизације какву може да учини СНСД то не би било ни могуће. Ми ћемо до кандидовања кандидата за изборе вршити консолидацију мјесних одбора и јачање организационог јединства“, рекао је Додик.

Он је најавио да ће СНСД у Бијељини на изборе ићи са својим коалиционим партнерима и учинити све да буде на страни побједника локалних избора.

„Видимо да то релативно лако овдје можемо и постићи. Кључни циљ ових локалних избора је побједа снага окупљених око СНСД-а“, рекао је Додик и додао да истраживања показују да јача подршка СНСД-у и партијама са којима заједно дјелује.

Новоизабрани предсједник ГО СНСД Бијељина Недељко Ћорић рекао је да ће испунити очекивања и консолидовати своје редове.

„Пуно нас не интересује шта се дешава у противничким редовима, али пратимо ситуацију“, рекао је Ћорић и додао да је још рано саопштити име кандидата ове странке за градоначелника Бијељине на предстојећим изборима.

Архива