Додик и Цвијановићева честитали Дан бораца

14.02.2016 Актуелно

„За све нас у Републици Српској ово је дан када се са највећим поштовањем и уважавањем сјећамо оних који су најзаслужнији за слободу коју данас уживамо“, поручио је Додик у честитки.

Додик је Борачкој организацији, борцима, као и породицама погинулих бораца пожелио свако добро и много успјеха у будућности.

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу, борцима и свим борачким организацијама, 15. фебруара – Дан бораца и Дан Првог српског устанка.

Цвијановићева је истакла да су улога и значај коју су борци дали у стварању и очувању Републике Српске немјерљиви.

Без оних који су дали животе за Републику Српску, поручила је Цвијановићева, не би било слободе коју уживају данашње генерације и због тога им дугујемо вјечну захвалност и поштовање.

„Њихова жртва обавезује нас да чувамо и јачамо Републику Српску, а породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружимо сву могућу помоћ и подршку, што као Влада Републике Српске, упркос свим изазовима са којима се сусрећемо, и чинимо“, навела је Цвијановићева у честитки.

Цвијановићева је додала да је Влада Републике Српске чврсто опредијељена да настави и даље да се ангажује на рјешавању проблема борачких категорија и побољшању њиховог положаја у друштву.

Архива