Додик: Црнадак зна да је истина све што сам рекао

16.02.2016 Актуелно

„Ако му баш треба доказ упутићу га на писање „Дневног аваза“ од прије неколико дана у коме је један Американац навео да /предсједник Владе Републике Српске/ Жељка Цвијановић остаје тврда на ставовима за Републику Српску, а да, међутим, Црнадак мисли сасвим другачије и сматра да је референдум о Суду и Тужилаштву БиХ лоша идеја“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Додик тврди да је Црнадак од међународних фактора тражио подршку за опозицију за наводну борбу против криминала и корупције, обрачун са руководством Републике Српске кроз план од пет тачака.

Предсједник Српске је нагласио да се не може сагласити са политиком која подразумијева да се у свијету прича лоше о Републици Српској.

„Са таквом политиком се не могу сложити, а он /Црнадак/ нека изволи и ради шта хоће“, рекао је Додик.

Додик је нагласио да надлежне правосудне институције морају радити на бази чињеница, те да су у случају Павловић банке притворена лица зато што нема уговора о кредиту из 2007. године.

„Ево има уговора. Пустите те људе, извините се и поправите штету коју сте нанијели. Извините се и мени зато што сте моје име употребљавали без икаквог основа“, поручио је Додик.

Архива