Званичници Српске честитали Божић

05.01.2016 Актуелно

„Нека празник Христовог рођења, празник наде и новог живота испуни срца и домове вјерника и свих људи добре воље и уједини их око непролазних цивилизацијских вриједности мира, љубави и поштовања“, навео је Додик у честитки.

Предсједник Републике Српске је, уз традиционални хришћански поздрав „Мир Божији – Христос се роди“, свим вјерницима пожелио да предстојеће божићне празнике проведу у добром здрављу, миру и радости.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је у божићној честитки свештенству и вјерницима да Божић прославе у миру и здрављу, озарени радошћу и благодаћу овог великог празника, те да Нова 2016. година буде срећнија и успјешнија од претходне.

Премијер Српске честитку је упутила Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и цјелокупном православном народу српском, као и свим православним вјерницима у Републици Српској и БиХ.

„У име Владе Републике Српске и своје име, честитам Вам празник Рођења Господа нашег Исуса Христа и наступајућу Нову годину“, наводи се у честитки Цвијановићеве, уз радосни поздрав мира, љубави и наде: „Мир Божији, Христос се роди!“.

Архива