Савез за промјене води издајничку политику на нивоу БиХ

02.10.2015 Актуелно

Савез независних социјалдемократа подсјећа јавност да је предсједник Српске Милорад Додик већ најавио да ће, без обзира на своје мишљење о томе да су Суд и Тужилаштво БиХ политички инструисани и мотивисани, учествовати у истрази о наводном „килограму злата“, а како би јавност добила и судску потврду да је у питању само „тона лажи“ Савеза за преваре.

С обзиром да су и одређени представници међународне заједнице увидјели и признали да су Тужилаштво и Суд БиХ под политичком контролом Бакира Изетбеговића и СДА, представници тзв. Савеза за промјене добили су налог да те наметнуте, неправедне и антисрпске институције бране по сваку цијену, укључујући и рециклирање измишљених афера и дискредитацију руководства и институција Републике Српске.

Савез независних социјалдемократа поручује странкама опозиције, односно српским представницима у Савјету министара, а који су у претходном периоду скоро 30 пута директно угрозили позицију Републике Српске, да никада нећемо дозволити да цијену њиховог учешћа у власти на нивоу БиХ плате Република Српска и њени грађани.

Архива