Цвијановић: Савјетовање у Теслићу у функцији припреме Сабора странке

28.03.2015 Актуелно

„Страначко савјетовање је пракса коју смо имали и у ранијем периоду. Дошло је вријеме да се дефинишу или позиционирају јасније одређене политике странке и из тог разлога смо се и окупили данас“, рекла је Цвијановићева новинарима у паузи савјетовања СНСД-а, које се одржава у Хотелу „Кардијал“ у Теслићу.

Она је навела да ће на савјетовању радити у оквиру четири панела, а да ће потом у пленуму наставити да дефинишу закључке за све области.

Цвијановићева је изразила задовољство начином на који су сви чланови СНСД-а приступили овом великом задатку.

„Није у питању манифестационо окупљање, него искључиво радни састанак који је у припреми Сабора СНСД-а, али и неких других ствари које ће доћи након тога. Ријеч је о низу активности које се односе на наредну годину, локалне изборе и на све што нам предстоји до нових општих избора“, рекла је Цвијановићева.

Цвијановићева је навела да ће на панелу, којим она руководи, бити разматрано питање Економске политике, рад Владе, Народне скупштине и локалних заједница у контексту провођења страначке политике.

„Морамо да дамо одговоре на одређена питања, а полазна основа за то је Економска политика коју смо дефинисали за ову годину, програм рада Владе за четворогодишњи период“, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да потребно наћи добра рјешења, иновирати оно што је потребно и дефинисати одређена рјешења која ће одговарати свему ономе што сада имамо у савременом свијету.

Одговарајући на питање новинара зашто савјетовању СНСД-а не присуствује потпредсједник СНСД-а Игор Радојичића, Цвијановићева је навела да није присутан ни члан Главног одбора СНСД-а Зоран Тегелтије, ни други који су оправдали свој изостанак.

Фото галерија

[widgetkit id=63]

Архива