Додик: Босић и Иванић се све више боре за БиХ

23.02.2015 Актуелно

„Нека бар борцима и породицама погинулих објасне какву то политику воде у Сарајеву која ће, како то они кажу, грађанима Српске донијети бољитак. Док један Младен /Иванић/ брани Шефика Џаферовића, други Младен /Босић/ без поговора гласа за експозе мандатара за састав Савјета министара Дениса Звиздића у којем се јасно наводи 11 стратегија које треба да се пренесу са нивоа Републике Српске на ниво БиХ. Гдје то Босић и Иванић воде Републику Српску!?“, упозорио је Додик.

Лидер СНСД-а рекао је да Младен Иванић има политичког морала не би за напуштање сједница оптуживао СНСД, већ би грађанима своје Републике показао да их штити и чува, тако што за почетак не би сједио у скупштинској сали са човјеком за којег постоје озбиљне индиције и докази да је починио злочине над српским становништвом.

„Ако СНСД води Републику Српску у изолацију зато што његови посланици неће да присуствује сједницима Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ којима предсједава Шефик Џаферовић, онда ће то с поносом наставити и даље да ради“, поручио је Додик, који је предсједник Републике Српске.

Архива