Новогодишња честитка предсједника Додика

31.12.2014 Актуелно

„Желим вам успјешну 2015. годину. Годину од које очекујемо да ће нам донијети много доброг. Годину од које очекујемо да ће нам донијети много среће, годину у којој очекујемо да ће се реализовати наше жеље. 2014. је била тешка и обиљежена огромним штетама које смо имали од поплава, обиљежена глобалном кризом која нам није омогућила да покажемо наше способности, да будемо потпуно успјешни онако како само жељели“, истиче Додик.

„Протекла година нас је ставила пред нове изазове и учинила да наше могућности буду смањење. Зато вјерујемо да је 2015. година наших могућности, година у којој желимо да будемо успјешни, година у којој желимо да будемо позитивни. Ми у РС морамо да вјерујемо у Српску, то је једини оквир који РС може да свакоме да како би био успјешан са становишта свих својих професионалнихм па и животних и личних амбиција“, каже Додик и истиче Српску као оквир за срећну и успјешну заједницу.

“ Морамо да вјерујемо у наше способности, у нашу моћ да учинимо све за РС како би наши животи, послови и наше здравље и све оно што чинимо били успјешни у наредној години. Зашто је 2015. година година изазова, година у којој треба да покажемо солидарност са свима којима је та помоћ потребна. Морамо да будемо позитивни и солидарни, морамо да покажемо да можемо да станемо и погледамо патње других, али и да покажемо своје, не само хумано него људско лице.

Морам да вјерујем да ће 2015. година бити једна од најуспјешнијих година. Увјерен сам да заједничким окупљањем око вриједности РС можемо да такви будемо. Зато вам желим све најбоље. Вашим породицама и вама лично желим све најбоље Српској и нашој будућности“, стоји у честитки предсједника Додика.

Архива