Сребреница, посебно мјесто Републике Српске

02.10.2014 Актуелно

На митингу су говорили: кандидати за НСРС из Сребренице Ивана Михајловић и Радомир Павловић, носилац листе за НСРС Радован Вишковић, носилац листе за Парламент БиХ, лазар Продановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик

Ивана Михајловић
ВЈЕРУЈТЕ СНСД-У

Важно је да нам вјерујете. Вјерујте СНСД-у, Милораду Додику, мени и свим нашим кандидатима.
Наша дјела су видљива, а бројке неумољиве у доказивању шта је урадио СНСД, а шта коалиција која себе назива савзом за промјене.
Увјерена сам у подршку Сребренице, јер Сребреница добро зна шта је за њу урадио СНСД и Милорад Додик, а шта СДС.

Радомир Павловић
РЕПУБЛИКА СРПСКА НАЈВЕЋА ТВОРЕВИНА СРПСКОГ НАРОДА

СНСД, Милорад Додик и Жељка Цвијановић иду у нову побједу. Ми побјеђујемо јер бранимо нашу слободу. Нема слободе без Републике Српске. Република Српска је највећа творевина српског народа у двадесетом вијеку.

Овдје у Сребреници су видљива дјела Владе Републике Српске коју предводи СНСД. Савез за промјене је савез за уништење Републике Српске. Овдје у Сребреници се брани Република Српска. Треба се присјетити шта је све у Сребреници оставио СДС и лажни извјештај о жртвама у Сребренице који је тада потписао тадашњи предсједник Републике Српске и СДС-а Драган Чавић.

Радoван Вишковић
СНСД И ДОДИК ГАРАНЦИЈА ДА СРЕБРЕНИЦА ОСТАЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Једино Милорад Додик и СНСД су гаранција да ће Сребреница остати у Републици Српској, а са овим другима који се нуде из опозиције, нисам сигуран. Међународна заједница Сребреници није дала готово ништа да би њени грађани живјели боље и у лијепој и уређеној општини. Срби овдје у Сребреници никога не прогоне, јер ми овдје живимо вјечито. Сребреница је била и остаће Српска земља.

Жељка Цвијановић
ЈАЧАЛИ СМО РТЕПУБЛИКУ СРПСКУ И СРЕБРЕНИЦУ

Сребреница је наша и побједничка. Побједа је наша у Републици Српској и овдје у Сребреници. Јачали смо у протеклом периоду Републику Српску и вас овдје у Сребреници.
Ми немамо противкандидате, ни ја ни Додик, ни СНСД. Ми знамо бранити, градити и развијати Републику Српску. Ми знамо куда смо кренули. Ми смо странка побједника Републике Српске.

Милорад Додик
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ ОКВИР ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА

Сребреница је посебно мјесто у Републици Српској. Поручујем начелнику Сребренице да више никада неће радити на Дан Републике Српске. Закони Републике Српске се и овдје у Сребреници морају поштовати и спроводити. Морамо се више међусобно поштовати и уважавати. Срби као већински народ у Републици Српској морају уважавати остале народе који живе у Републици Српској. То је нша обавеза.
СНСД је у протеклих осам година зауставио насиље међународне заједнице која је желила да смањи надлежности Републике Српске. С БиХ нико није задовољан, а ми смо зауставили пренос тих надлежности. Ми желимо да Републику Српску и БиХ вратимо у уставне оквире. Ми Високог представника не прихватамо јер је испао из Дејтонског мировног споразума. Странци који су овдје присутни већ годинама нису коректни према нама Србима јер нас запоствљају, а фаворизују Бошњаке.
Република Српска је међународно легитимисана Дејтонским мировним споразумом. Сребреница је заробљена једном лошом и тенденциозном политичком причом.
Амбасадор САД, Патрик Мун, је изричито тражио од мене да се сруши црква у Поточарима и инсистирао да Србин не може бити начелник Сребренице. Републици Српској је потребна за безбједност наших грађана, а посебно вас, овдје у Сребреници, и само са Републиком Српском се можемо супротставити бошњачком екстремизму.
Ми желимо помоћи Сребреници и хоћемо да уљепшамо овај град и запослимо овдашње људе. Морамо се окупити и учинити све да Србин у наредном мандату буде начелник општине.
Ја нисам човјек сукоба и рата, ја сам човјек рјешења. Срби су увијек до сада кроз историју били на правој страни и ми смо антифашисти. Ми смо увијек на страни живота. Република Српска је оквир за опстанак српског народа. СНСД је носио и носиће промјене у Републици Српској. Ја лично имам енергије за још 5-6 мандата. Гласајте за Жељку Цвијановић јер је јако битно да права Српкиња буде члан Предсједништва БиХ из Републике Српске. Младен Иванић је много пута преварио Србе,а поручујем Бошњацима да ће преварити и њих.
Ми нисмо дали да нас руше свјетска економска криза ни поплаве ни суше ни високи представници. Ми сигурно идемо даље ка новој побједи СНСД-а за бољу и љепшу Републику Српску.

Фото галерија

[widgetkit id=41]

Архива