СНСД жели Републику Српску која има снагу коју јој даје народ

10.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: у име ОО СНСД Теслић Ненад Душанић, носилац листе за Парламент БиХ Мирослав Миловановић, носилац листе за НСРС Драган Богданић, потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Мирослав Миловановић
СВЕ МИРИШЕ НА НОВУ ПОБЈЕДУ

Доносим вам поздраве из Бијељине, из Семберије гдје је побједничка атмосфера, а колико видим и овдје код вас у Теслићу, све мирише на нову побједу СНСД-а, Жељке и Додика. Свјесни сте тренутка у коме се налази Републике Српска.
Имате избор између оних који су издали интересе Републике Српске и нас који бранимо, чувамо и градимо Републику Српску.

Драган Богданић
ПОБЈЕДА ЈЕ НАША

Ја у вас вјерујем. Ви сте се опредијелили, ми идемо у нову побједу. Ми јуримо само проценат, а побједа је наша.
Наши политички супарници за двије године колико су на власти овдје у Теслићу нису урадили ништа и зауставили су развој овога града и ове општине.
Очекујем да у недјељу 12. октобра Теслић покаже да воли СНСД Жељку и Додика.

Никола Шпирић
ВИ ГЛАСАТЕ ЗА СЛОБОДУ, ЗА ЖЕЉКУ, СНСД И ДОДИКА

Теслић ће 12. гласати за слободу свету, Додика и Жељку. Глас за СНСД је глас за политичку стабилност. Политичка стабилност је предуслов одбране Републике Српске и њеног даљег развоја.
Свједоци сте ко вам се нуди из оипозиције. То је за предсједника Републике одрастао човјек дјечије главе. Видјели сте подршку предсједника велике Русије Владимира Путина Жељки и Додику, а данас је то исто поновио и српски Патријарх Иринеј који је рекао да Додик добро води српски народ и да очекује да ће то наставити и у наредном периоду.
Жељка који ви као вашу мјештанку која се овдје родила врло добро знате, иде у Сарајево за српског члана Предсједништва БиХ, не због каријере него да се Републике Српска пита и уважава. Вјерујем у вас и ми морамо бити једни уз друге.
Очекујем вашу подршку и нашу апсолутну побједу овдје у Теслићу.

Жељка Цвијановић
ИЗЛАЗИМ ЧИСТА ОБРАЗА ПРЕД ВАС ДА ТРАЖИМ ВАШУ ПОДРШКУ

Ми се добро знамо. Тражим од свога родног града подршку. Часно сам све до сада у животу радила и ви то добро знате. Излазим чиста образа пред вас да добијем подршку вас из Теслића као и цијеле Репувлике Српске.
Ваше вечерашње присуство је већ наша побједа. Ми смо изградили Републику Српску и то је урадио велики СНСД. Током ових мјесец дана многе маске су пале. Ја часно идем у Сарајево да браним оно што треба. Хоћу нашу убједљиву побједу и хоћу да се јасно разграничимо са њима.
СНСД је власник добрих идеја. Зато вас позивам да са уздигнутом главом изађете у недјељу и направите прави избор.
Никада нисам изневјерила Теслић, а нећу ни у будућности Републику Српску. Ми смо једина права политичка снага. Ја идем у Сарајево да се Република Српска пита. Зато очекујем да мој Теслић буде са убједљивом подршком дио велике побједе СНСД-а, Додика и мене.

Милорад Додик
СНСД ВЕЛИКА ПОЛИТИЧКА СНАГА

На правом сте мјесту, нисте погријешили и нисте залутали. Увијек сам волио Теслић и давао му и онда када ми није давао подршку. Ми волимо Теслић.
СНСД је велика политичка снага која може да артикулише велике политике. Ја никада нисам дозволио ни у једној европској и свјетској метрополи да се стидим што сам Србин нити сам дозволио да неко вријеђа мој народ. Никада вас нисам осрамотио. Предсједник Русије Владимир Путин зна шта је Република Српска и зна ко смо ми на челу са вашом вољом и зна кога ми представљамо.
Када год не гласате за СНСД долазе потрошене године које се више не могу вратити. Пред нама је период пун изазова у којем ће се доносити велике политичке одлуке, за што СНСД има одговор.
Ја никада овај народ нећу увести у рат, већ се искључиво борим политичким средствима за афирмацију интереса Републике Српске. Српски народ је у својој историји дао много у два велика рата. Доносили смо слободу другима, а они су то послије враћали омаловажавањем и негацијама. Ми се боримо за своју слободу и слобода не долази сама, она се осваја.
Ми желимо Републику Српску која има снагу коју јој ви дате.
Када је год у својој историји српски народ имао јаког лидера, имао је јаку државу и слободу. Бити лидер није привилегија већ обавеза да се брани и чува слобода.
Позивам вас да гласате за Жељку Цвијановић која је дио вас, јер је овдје рођена и ви је најбоље познајете и вас не може нико преварити. Жељка овдје у свом Теслићу мора да добије снагу. Њен противкандидат Младен Иванић је политичка кукавица и политичко недоношче. Увијек се у разговорима у којима сам и ја учествовао повлачио и бјежао, ја сам остајао и нисам попуштао. Он је енглески човјек и све је издао.
Њему не смијемо дозволити да више било шта да, што је народно и што није његово.
Свака побједа која није апсолутна је мала.
Ви морате да се опредијелите коме ћете вјеровати. Само велике политичке партије као СНСД могу сачувати и градити Републику Српску и правити промјене напријед.

Фото галерија

[widgetkit id=58]

Архива